4. Kokous

Kokouksessa ilmoitettiin tänävuonna Helsingissä Fibula ry:n järjestämästä Varjoseminaarista, joka on 26.4.2013. Tietoon saatettiin myös humanistisen killan ainejärjestöiltamat 25.2. Hallitukselle oli tullut myös paljon ilmoituksia sähköpostilistalta poistumisen vaikeuksista. Blogiin päätettiin luoda ohjeet liittymiseen ja poistumiseen listalta.

Hallituksen jäsenet olivat ilmoittaneet kehityssuunnitelmaideoitaan ja puheenjohtaja oli koostanut niistä Metelin kehityssuunnitelman tulevalle vuodelle. Meteli esimerkiksi pyrkii saamaan toimintaansa mukaan muitakin kuin vain arkeologian opiskelijoita ja haluaisi saada kokouksiin lisää kävijöitä järjestämällä kokoukset parempiin aikoihin ja yliopistolla tai sen läheisyydessä.

Kierikistä saatiin myöntävä päätös matkalle ja päiväksi päätettiin 28.3. Kuljetuksia alettiin suunnitella.

OKTR:n ( oppiainaan kehittmisen työryhmä ) kokouksen asioita käsiteltiin metelin kokouksessa. OKTR:n tarvittiin neljä opiskelijaa ja päätettiin käynnistää haku pesteihin. Tietoon tuli, että Metelin tehtäväksi tulee palautepäivien järjestäminen ja osteologian kurssitarjontaa tulee parannusta. Meteli vuorostaan haluaa saattaa työryhmän tietoon aineopintojen vähyyden, haamukurssit ja vaihtotilanteen selvennustä opiskelijoille kaivattaisiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s