Hallituksen toinen kokous

Esityslistalla eniten keskustelua herätti tällä kertaa haalarimerkit. Käytiin läpi mitä merkkejä löytyy ja minkä verran sekä mitkä merkit on loppu. Meteliltä löytyy tällä hetkellä Oidibusta, Venuksia ( vähän runsaammin Merkillisen hyvityksen ansiosta), Mummyja ja Metelin merkkejä. Dinot ovat loppuneet, eikä niiden tilausta tällä hetkellä pidetty tarpeellisena. Mitään muitakaan merkkejä ei nyt päätetty tilata, vaan Meteli järjestääkin haalarimerkkikilpailun ja näin ollen kevään päälle laitetaan upouusi merkki tilaukseen. Myös haalarimerkkitaulu uudistetaan ja Meteli saa uuden parempikuntoisen taulun.

Hallituslaiset miettivät pitäisikö Metelin tehdä omat Metelikortit, joilla on sama idea kuin kultukorteilla. Hallitus piti lopulta tätä korttien tekoa tarpeettomana, koska kultukortit ajavat saman asian.

Vanhat nettisivut pyritään poistamaan samoin kuin viime kokouksessa esillä ollut kuvagallerian puhdistus. Tärkeimmät jutut ja vanhat kuvat pyritään kuitenkin säilyttämään hallituksen valvomana poissa julkisuudesta.

Käsittelyn alla olivat myös hallituksen kehityssuunnitelma ja talous sekä mahdollinen biletoiminta Kultun kanssa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s