Metelin ensimmäinen kokous 17.1.2013

Kokouksessa käsiteltiin aluksi hallitukseen ja sen jäsenistöön liittyviä muutoksia, jotka olivat tarpeellisia uuden hallituksen kokoonnuttua ensimmäisen kerran. Kokouksessa päätettiin jatkaa Metelin pöytäkirjojen pito avoimina kaikille jäsenille. Niitä on mahdollisuus lukea Kultuhuoneella, jos kokouksessa käsitellyt asiat kiinnostavat.

Hallitusesittely on tuleva piakkoin Metelin ilmoitustaululle, Kultuhuoneelle ja arkeologian labraan.

Tapahtumien suunnittelu oli kuitenkin suurimmalla sijalla tämänkertaisessa kokouksessa. Vuoden ohjelmalistalle näin alustavasti pääsivät ekskursio Kierikkiin, ykkösbileet/keväänlopettajaiset yhdistettynä, elokuvailta, vanhan ja uuden hallituksen karonkka, Metelin, Kultun ja Tiiman yhteisaivoriihi, palautepäivät, vappu, ensivuoden fuksit, pääsykoekahvitus, fuksikaste, pyöräekskursio, ainejärjestömarkkinat laskiaisena ja vappuna ja mahdollista toimintaa laskiaiseksi.

Kierikki ekskursio on pyrkimys toteuttaa kevään aikana. Hallituksessa ollaan yhteydessä Kierikkiin ja autofirmojen hintavertailua suoritetaan. Tarkoituksena olisi, ettei jäsenistölle aiheutuisi maksua reissusta.

Karhunpennunpajastakin syntyi kovaa keskustelua kokouksen aikana ja toivomuksena olisi, että saataisiin toiminta jatkumaan. Selvitettäväksi tuli kuka/ketkä saataisiin vetämään toimintaa.

Viime vuonna Meteli järjesti palautekyselyn, mutta tänä vuonna vielä selvitetään mihin päädytään OKTR:n (opetuksen kehittämistyöryhmä) kanssa.

Hallitus toivoo, että Metelin kotisivujen käyttö järjestössä lisääntyisi. Tähän pyritään aktiivisemmalla kotisivujen päivittämisellä. Kotisivujen osoitelinkki löytyy nyt myös Metelin sähköpostien lopusta. Toivottavasti tämä helpottaa sivuston löytämistä, mikä puheiden mukaan on ollut vaikeasti metsästettävissä netistä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s